Diensten

Scheltus Montage installeert hoge kwaliteit kunststof kozijnen, gevelbekleding en dakgootafwerking. Kunststof kozijnen hebben al lang niet meer een ‘plastic’ uitstraling en zijn er in talloze kleuren en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een houtlook met levensechte houtnerven. Als het niet van kunststof was, zou een houtworm zich nog vergissen.

Ontvang een gratis consult

Kunststof kozijnen

De kozijnen van Scheltus Montage zijn leverbaar in een houten, kunststof- en aluminiumvariant en worden op maat gemaakt.
Draaikiepramen, ramen met deurtjes en grote ronde ramen: voor elk raam hebben wij het juiste kozijn. Onze VEKA-kozijnen voldoen aan het Politiekeurmerk en maken het inbrekers een stuk lastiger.

Wij gebruiken alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn VEKA-profielen gemaakt met vijf luchtkamers in plaats van de gebruikelijke vier kamers. Hierdoor wordt er een hoge isolatie behaald, wat u weer merkt in de stookkosten. Bovendien heeft kunststof nauwelijks onderhoud nodig.

Gevelbekleding

Zijn de houten schroten van uw gevel toe aan vervanging? Of wilt u voor uw nieuwbouwhuis een mooie en onderhoudsvriendelijke gevel?


Scheltus Montage plaatst gevelbekleding van Keralit®: imitatiehout van kunststof met een lange levensduur.

Ook kunststof gevelbekleding is tegenwoordig in vele varianten te verkrijgen. Wat u ook kiest: u bent voor altijd van het schilderen verlost.


De gevel hoeft alleen soms schoongemaakt te worden. Zo lijkt het of uw huis van hout is voorzien, maar heeft u niet de lasten.

Dakgootafwerking

Dakranden van een huis zijn plekken die erg lastig te bereiken zijn. U wilt dan ook niet om de zoveel jaar op de ladder staan om te
schilderen of houtrot te repareren. Scheltus Montage in Hippolytushoef monteert kunststof dakranden, boeidelen en overstekken van Keralit®, die zo goed als onverwoestbaar zijn.

Door het gladde oppervlak en de niet zichtbare bevestigingen kunnen weersomstandigheden geen vat krijgen op uw dakgootafwerking. Als u uw houten dakranden door ons laat vervangen, heeft u er jarenlang plezier van - zonder die terugkerende, vervelende schilderklussen.